Дома> Производи> Wallиден агол> > PVC Windowsyl Drip Net
PVC Windowsyl Drip Net
PVC Windowsyl Drip Net
PVC Windowsyl Drip Net
PVC Windowsyl Drip Net
PVC Windowsyl Drip Net
PVC Windowsyl Drip Net

PVC Windowsyl Drip Net

$0.014-0.66 /Meter

Начин на плаќање:T/T,Paypal,Western Union,Alibaba
Инкотерм:FOB,CIF,EXW,DDP,DDU
Транспорт:Ocean,Land,Air,Express,Express
Порт:Chongqing Guoyuan Port,Yiwu,Ningbo
Атрибути на производо...

БрендКингтао

Пакување и испорака
Продажни единици : Meter
Тип на пакет : Пластика, картони, палети или прилагодени
Пример за слика :
Опис на производот

ПВЦ прозорецот за капење со праг на прозорецот е водоотпорен уред што се користи на прозорецот, балконите, wallидниот агол, цветните леи, итн. Може ефикасно да спречи да се влева дождовница во просторијата, спречувајќи ја испакнатоста на водата и дамките од вода на идот.


Главната карактеристика е дека е изработена од PVC на профилот, кој е анти -корозија, водоотпорна и трајна. Обично се состои од канал за капење прозорец и надворешна лента за капење. Капката за капење обично е во брановидна форма што води трчање дождовница во олукот за капење и ја исцеди низ дренажните дупки на олукот. Овој дизајн гарантира дека дождовната вода не капе во внатрешноста на прозорецот и спречува прскање на дождовницата на земја.


Plastic Pvc Wall Plaster Corners


Методот на инсталација на PVC прозорецот за капење на прозорецот за капење е релативно едноставен. Треба да ја исчистите површината на прагот на прозорецот и да бидете сигурни дека е недопрена. Според големината и обликот на прозорецот, изберете ПВЦ прозорец праг за капење со соодветна големина. Инсталирајте го каналот за капење и капната лента на прозорците и зацврстете со завртки или лепак. Кога инсталирате, проверете дали лентата за капење и капната лента цврсто се вклопува против прозорецот за да спречите протекување на дождовница. Конечно, проверете дали инсталацијата е безбедна и проверете дали ништо не е лабаво.


Со избирање на капна мрежа со соодветна големина, инсталирајќи ја правилно и редовно одржување на неа, можете ефикасно да спречите дождовница да тече во просторијата и да ги заштити wallsидовите и подовите од дамките од вода.



Капацитет на снабдување


 Quantity(square meters)  1-1000  1001-5000  >5000
 Lead Time(days)  3  5  To be negotiated


 Category  Fiberglass mesh  PVC Profile  Self-adhesive mesh
 Daily capacity  100,000m²  50,000m²  30000m²


Hotешки производи
Дома> Производи> Wallиден агол> > PVC Windowsyl Drip Net
Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати