Дома> Производи> Wallиден агол> Капка за капење> PVC Shangyang Dripping Net
PVC Shangyang Dripping Net
PVC Shangyang Dripping Net
PVC Shangyang Dripping Net
PVC Shangyang Dripping Net
PVC Shangyang Dripping Net
PVC Shangyang Dripping Net

PVC Shangyang Dripping Net

$0.014-0.66 /Meter

Начин на плаќање:T/T,Paypal,Western Union,Alibaba
Инкотерм:FOB,CIF,EXW,DDP,DDU
Транспорт:Ocean,Land,Air,Express,Express
Порт:Chongqing Guoyuan Port,Yiwu,Ningbo
Атрибути на производо...

БрендКингтао

Пакување и испорака
Продажни единици : Meter
Тип на пакет : Пластика, картони, палети или прилагодени
Пример за слика :
Опис на производот

PVC Drip Net е систем што се користи за дренажа на покривот, кој може ефикасно да спречи наметнување на дождовница и да ги намали проблемите со истекување на покривот.


Нето за капење Shangyang ги има следниве карактеристики: силна временска отпорност, самиот PVC на профилот има добра временска отпорност и може да издржи долгорочно ултравиолетово зрачење без деформација или бледнее. Висока издржливост, ПВЦ материјал има одлична јачина на затегнување и отпорност на абење и може да издржи долгорочна употреба без деформација или оштетување. Добра пропустливост на вода, ПВЦ -капка по капе има добра пропустливост на вода и анти -корозивни својства, може брзо да исцеди дождовница и да избегне акумулација на вода на покривот.

Pvc Shangyang Dripping Net


Нето -капењето Shangyang главно се користи за дренажа на покривот. Инсталирањето на PVC Shangyang Drip Net околу покривот може ефикасно да спречи да се истураат дождовницата, да ги намалат проблемите со истекување на покривот и да ја заштитат структурата на куќата. За да се заштити wallидниот агол и wallsидовите, мрежата за капење ПВЦ може брзо да исцеди дождовница од покривот за да спречи капење на дождовницата на wallидот, предизвикувајќи проблеми како што се испуштање на вода и пукање во идот. Прекрасна декорација, ПВЦ Нет за капење има различни бои за избор, што може да се совпадне според личните преференции и изгледот на зградата за подобрување на естетиката на зградата и другите аспекти.
Hotешки производи
Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати