Дома> Производи> Оган ќебе> Пожарно ќебе за базалт> Огноотпорно огнено ќебе за базалт
Огноотпорно огнено ќебе за базалт
Огноотпорно огнено ќебе за базалт
Огноотпорно огнено ќебе за базалт
Огноотпорно огнено ќебе за базалт
Огноотпорно огнено ќебе за базалт
Огноотпорно огнено ќебе за базалт

Огноотпорно огнено ќебе за базалт

$0.1-7.4 /Meter

Начин на плаќање:T/T,Paypal,Western Union,Alibaba
Инкотерм:FOB,CIF,EXW,DDP,DDU
Транспорт:Ocean,Land,Air,Express,Express
Порт:Chongqing Guoyuan Port,Yiwu,Ningbo
Атрибути на производо...

БрендКингтао

Пакување и испорака
Продажни единици : Meter
Тип на пакет : Пластика, картони, палети или прилагодени
Пример за слика :
Опис на производот

Fire Fire Fire Fire е текстилна крпа изработена од чисто предиво од базалт влакна, кое е обработено од специјална технологија. Тој е не-затегнување, отпорен на висока температура, компактен во структурата, не-иритирачки, меки и цврсти и е погоден за завиткување на предмети и опрема со нерамни површини. Пожарното ќебе може добро да ги заштити предметите подалеку од точките пожари и области на искра, и целосно да спречи или изолира согорување.


Погодно за работно опкружување од -260-1000. Може да се користи за покривање на почетниот извор на пожар, да се блокира ширењето на пламенот и да се спречи пламенот да контактира со запаливи материјали за време на операциите со отворен пламен. Перформанси на пожарно пожарно од базалт-влакна ќебе за базалт-влакна има постојани својства на ретардант на пламен, постојана анти-статичка ткаенина; Електромагнетна ткаенина со целосен канал; Ограничување на индексот на кислород (LOI%) над 70, одлична јачина и отпорност на триење, безопасно од човечкото тело.

Blanket Outdoor


Пожарникарот за базалт има предности на не-комбинираност, ретардант на пламен, без чад, отпорност на висока температура, без емисија на токсичен гас, добра термичка изолација, без топење или капење, голема јачина и нема термичко намалување. Под дејство на пламен од 1100 ℃, тој нема да се деформира или експлодира и може да игра заштитна улога во груби околини како што се влага, пареа, чад, хемиски гасови, итн. Не содржи азбест или стаклени влакна и е трајно оган- отпорен. Тоа е најдобрата алтернатива за производите на азбест.


Индустриското ќебе за пожар има добри перформанси за гаснење пожар, се лесни во тежина, лесни за складирање и може да се користат трајно ако не се оштетени.


Тип на влакна: Базалт
Тежина: 460g или како барање
Големина: 1m*1m / 1m*1.2m / 1.2m*1,2m / 1.2m*1.5m /1.5m*1.5m / 1.5m*1,8m / 1.8m*1,8m / 3m*3m

Hotешки производи
Дома> Производи> Оган ќебе> Пожарно ќебе за базалт> Огноотпорно огнено ќебе за базалт
Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати