Дома> Производи> Индустриски текстил> Огноотпорна крпа> Акрилна крпа анти-заварување ќебето крпа
Акрилна крпа анти-заварување ќебето крпа
Акрилна крпа анти-заварување ќебето крпа
Акрилна крпа анти-заварување ќебето крпа
Акрилна крпа анти-заварување ќебето крпа
Акрилна крпа анти-заварување ќебето крпа
Акрилна крпа анти-заварување ќебето крпа
Акрилна крпа анти-заварување ќебето крпа

Акрилна крпа анти-заварување ќебето крпа

$0.1-2.01 /Meter

Начин на плаќање:T/T,Paypal,Alipay,Western Union,Alibaba
Инкотерм:FOB,CIF,EXW,DDP,DDU
Транспорт:Ocean,Land,Air,Express
Порт:Chongqing Guoyuan Port,Yiwu,Ningbo
Атрибути на производо...

БрендКингтао

Пакување и испорака
Продажни единици : Meter
Тип на пакет : Пластика, картони, палети или прилагодени
Пример за слика :
Опис на производот
Вовед на производот: Користете акрилна киселина со други специјални кашеста маса за да ја покриете површината на стакленото влакно за да постигнете фиксна шема, да ја намалите влакната, да ги покриете празнините во површината на ткаенината, да ја подобрите отпорноста на абење на површината на крпата и да го олесните сечење. Текстурираната крпа може значително да го подобри отпорноста на маслото и растворувачот на крпа од фиберглас. Огнената крпа е специјално третирана стаклена влакна 12HS сатенска ткаенина со тесна организациска структура и отпорност на висока температура. Добро може да ги заштити предметите подалеку од жариштата и областите на искра, и целосно да спречи согорување или изолирано согорување. Дебелината на огненото ќебе е само 0,8-1,0мм, и може да издржи високи температури до 550 ° C. Може да се користи широко во градежништвото на бродоградба за градежништво и поправка на рамки за брод: може да се користи и во петрохемиските претпријатија за изолација на топлина, изолација и заварување на метални структури и други места, што покажува добра прилагодливост на заштитата. Мека и цврста, тој е идеален избор за завиткување на предмети и опрема со нерамни површини. Нашата компанија може да им обезбеди на клиентите огноотпорни ќебе производи со различни спецификации и пакување во различни бои. Може да ги замени огноотпорни ткаенини со мала температура на отпорност на пожар и е поекономична бариера. Огнени слоеви и огнени завеси.

Улогата на овој индустриски текстил: таа е погодна за топла градба, како што се заварување, сечење, итн. Во големи трговски центри, супермаркети, хотели и други места за јавна забава; Употребата на овој производ може директно да го намали прскањето на искрата и да игра улога во намалувањето на запаливи и експлозивни материјали. Изолираат и блокираат опасни материи и обезбедете ја безбедноста на животот на луѓето и интегритетот на имотот.


Home Depot Fiber Glass


Параметри: Во моментов, антиелектричната ткаенина за заварување е главно направена од проширена ткаенина Z23/Z24/2025 како основна ткаенина. Тежината на квадратниот грам е 550 ~ 850 g, а количината на обложување е 200 ~ 300g/m². Боите на производот можат да се прилагодат според потребите на клиентите.

Главна употреба: ќебиња за заварување, огноотпорни цевки, производи за термичка изолација, отстранливи капаци за изолација, итн.



Спецификација


Material Model Weight Features Thickness(mm)
Hydrophobic glass fibeAcrylic acid
Fiberglass
M23welding blanket weight  :550~850g/m², the coating amount:200~300g/m²
1.High temperature resistance: 550℃
2.Oil and solvent resistance
3.Prevent burning or isolate burning
0.8-1.0mm

Hotешки производи
Дома> Производи> Индустриски текстил> Огноотпорна крпа> Акрилна крпа анти-заварување ќебето крпа
Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати