Дома> Вести> Која е цената на профилот ПВЦ?

Која е цената на профилот ПВЦ?

October 12, 2024
ПВЦ на профилот е широко користен во надворешната технологија за изолација на wallидови заради неговите извонредни перформанси. Тој е многу популарен заради неговата голема сила и добрата алкална отпорност. Значи, кога луѓето го купуваат, тие се повеќе загрижени за нејзината цена? Ајде да ја разгледаме цената на аголот на мушка.
PVC plastic dripping corner protector
Цената на аголот на мушка има одреден однос со марката и должината на сопствените производи, и секако има и одредена врска со ПВЦ сув ид на нејзините внатрешни и надворешни wallsидови. На пример, PVC на профилот е генерално 0,58 јуани на квадратен метар, а надворешниот wallиден PVC Drywall има 0,6 дупки. Во исто време, за 120 грама, аголот на мониста е 0,77 јуани на квадратен метар, а 130 грама е 0,82 јуани. Се разбира, производителот на агол на надворешни wallидни мониста исто така може да обработува и прилагоди според барањата на клиентите и да ги задоволи потребите на потрошувачите во голема мерка.
Заедничката ширина на PVC на профилот е 60 см или 90 см на метар, а тежината на квадратен грам е 125 грама. ПВЦ на профилот е генерално 8мм*8мм, 10мм*10мм. Општо може да се користи за поправка на drywall, зглобовите на гипс табла и оштетување на wallидот.
Контактирајте не

Author:

Mr. qingrtao

Phone/WhatsApp:

15870567810

Популарни производи
You may also like
Related Categories

Е-пошта на овој добавувач

Предмет:
Е-пошта:
Порака:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Контактирајте не

Author:

Mr. qingrtao

Phone/WhatsApp:

15870567810

Популарни производи
Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати