Дома> Вести> Како да воведете ПВЦ на профилот во градежништвото

Како да воведете ПВЦ на профилот во градежништвото

September 27, 2024
ПВЦ на профилот не е само силен, антикорозивен, анти-пукање, туку и едноставен за конструирање. Тоа е нов вид градежен материјал што се користи за инженерство на изолација на надворешни wallsидови. Еве, уредникот ќе ви донесе објаснување за ПВЦ аголот денес. Ајде да погледнеме како се воведува профилот ПВЦ во градежништвото!
Improving the performance of exterior wall insulation projects reflects the stability of Profile pvc performance
ПВЦ -аголот се и структурни материјали, кои можат да спречат пукнатини, но заради различни околини за употреба, нивната употреба ќе има и некои суптилни разлики. ПВЦ чуварите имаат поголема цврстина и посилни перформанси, а нејзината тежина е обично околу 80 до 160 грама. ПВЦ чуварите не треба да носат премногу притисок, така што нејзината тежина е полесна на околу 50 до 60 грама.
Сега изолационата малтерисување на надворешните wallsидови за заштеда на енергија на зградите треба да спречи пукање, затоа што малтерот за сув прав во прав има мала јачина и дебелина од 30мм, лесно е да се пробие, така што аголот мора да се додаде пред да се покрие површината. Аголниот бит има карактеристики на стабилна структура, голема јачина, добра алкална отпорност, антикорозија, анти-пукање, добар ефект на подобрување и едноставна и лесна конструкција. ПВЦ на профилот е главно погоден за зајакнување и спречување на пукнатини на внатрешните и надворешните површини на цемент, гипс, wallsидови, згради и други структури. Тоа е градежен материјал за надворешни проекти за изолација на wallидови.
Контактирајте не

Author:

Mr. qingrtao

Phone/WhatsApp:

15870567810

Популарни производи
You may also like
Related Categories

Е-пошта на овој добавувач

Предмет:
Е-пошта:
Порака:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати