Дома> Вести> Под нормални околности, јачината на затегнување на монистрата е голема

Под нормални околности, јачината на затегнување на монистрата е голема

July 24, 2024

Во нашите животи сега, новите куќи генерално имаат пукнатини и пукнатини во wallsидовите, особено за некои агли, кои се потешки за wallидните споеви. Овој производ може да го реши овој проблем многу добро.

Under Normal Circumstances The Tensile Strength Of Render Beads Is High

Покрај тоа, многу згради сега користат многу PVC на профилот, даваат мониста и аголните чувари и постепено навлегуваат во многу рурални области. Понекогаш кога ќе го изберете овој производ, ќе се сретнете, но има обоени производи. Овие обоени производи се подобри од белите производи.
Овој производ е многу корисен за поправка на пукнатини на идот. Традиционален wallиден профил ПВЦ песок или бетон за да им помогне на играчите да се опорават подобро, но методот на заграда за изолација е многу проблематичен за нашите градежни работници, бидејќи тежината на овој материјал е исто така многу тешка, што ќе влијае на квалитетот на идот. Со цел подобро да се смени wallидот, добар избор е да се користат „Render Beards“. Овој производ има водоотпорни, топлински изолации и ефекти на звучна изолација. Со свои предности, овој производ е многу достоен за внимание и употреба на сите.
Контактирајте не

Author:

Mr. qingrtao

Phone/WhatsApp:

15870567810

Популарни производи
You may also like
Related Categories

Е-пошта на овој добавувач

Предмет:
Е-пошта:
Порака:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати